Hélio Costa Manso

Tuesday, 22 November 2016 00:09 Read by 3970 Peoples Written by 

Hélio Costa Manso 

É um cantor brasileiro, ex-vocalista, tecladista e líder do grupo de rock “The Mustangs”, na época da Jovem Guarda.

No início dos anos 70, foi um dos fundadores do grupo “Sunday”  e com ela, gravou várias músicas até ganhar, com "I'm Gonna Get Married", o prêmio do disco mais vendido do ano de 1971.

 

Hélio alcançou expressivo sucesso gravando e compondo para a Rede Globo vários temas de novelas sob o pseudônimo de Steve MacLean, obteve sucesso com “Air for a great love” e “True love”.

 

Hélio Costa Manso, mais tarde, foi diretor musical dos selos RGE e Som Livre .  Hélio é produtor de discos e foi executivo de importantes gravadoras no Brasil e no exterior.

Em 1982 o Sunday gravou para a Som Livre, sob o pseudônimo de Midnight Ramblers, um Cd de Country Music que foi um dos mais vendidos no ano.

No começo dos anos 90, Helio criou pela Som Livre, um projeto com 4 Cds denominado “Hits Again” que trazia exclusivamente as músicas mais famosas dos cantores e bandas brasileiros que cantavam em inglês. É até hoje um dos produtos mais vendidos da história da Som Livre. 

  Discografia:

• 1970 - Hand by Hand (Side by Side)/Rain 

• 1970 - Well All Right/A Hard Way To Go 

• 1971 - Let's Make A Prayer/All The Words To Me 

• 1971 - Sit Down/I've Been A Bad Bad Boy/Children of My Mind/I'm Unhappy In This World 

• 1972 - Sunday 

• 1973 - Coralie/Forgive My Love (The Carpet Baggers) 

• 1970 - I'm Gonna Get Married (compacto duplo) 

• 1981 - Country Music - The Midnight Ramblers

• 1982 - Os Imigrantes - Trilha Sonora (participação)

• 1999 - Hits Again (I’m gonna get married & Paloma)

• 2000 - Show Celebration 2000 – CD & DVD

 

 

Contato

Helio (11) 9-7222-7282 

 

Rate this item
(13 votes)
Last modified on Sunday, 15 January 2017 12:23
Mr. Komodo

Robusto e com aparência de dinossauro, pode medir até 3 m de comprimento e pesar até 100 kg. Ao nascer, o pequeno dragão tem de 20 a 25 cm de comprimento. Vive, em média, cinquenta anos, normalmente não é agressivo, já que os habitantes locais convivem com ele diariamente nas praias de Komodo e outras da região.

Media

1685 comments

  • Comment Link canl1 bahis siteleri Sunday, 18 February 2018 11:01 posted by canl1 bahis siteleri

    Thanks again for the blog article.Really looking forward to read more.

  • Comment Link canl1 bahis siteleri Sunday, 18 February 2018 10:55 posted by canl1 bahis siteleri

    Very good article post.Really thank you! Really Great.

  • Comment Link canl1 bahis Sunday, 18 February 2018 08:33 posted by canl1 bahis

    Thanks a lot for the article post.Thanks Again. Cool.

  • Comment Link canl1 bahis siteleri Sunday, 18 February 2018 08:25 posted by canl1 bahis siteleri

    Keep up the great work , I read few articles on this site and I believe that your web site is really interesting and contains lots of superb information.

  • Comment Link canl1 bahis Sunday, 18 February 2018 08:19 posted by canl1 bahis

    They replicate the worldwide attraction of our dual Entire world Heritage sectors which have been attributed to boosting delegate figures, she said.

  • Comment Link bahis siteleri online Sunday, 18 February 2018 05:57 posted by bahis siteleri online

    The clarity in your post is just nice and I can tell you are an expert in the subject matter.

  • Comment Link bahis siteleri Sunday, 18 February 2018 05:49 posted by bahis siteleri

    I think this is a real great post.Much thanks again. Much obliged.

  • Comment Link bahis siteleri Sunday, 18 February 2018 05:44 posted by bahis siteleri

    I think other site proprietors should take this site as an model, very clean and magnificent user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

  • Comment Link bahis _irketleri Sunday, 18 February 2018 03:23 posted by bahis _irketleri

    Thanks again for the article post.Really thank you! Fantastic.

  • Comment Link online bahis _irketleri Sunday, 18 February 2018 03:15 posted by online bahis _irketleri

    Merely a smiling visitant here to share the love (:, btw outstanding layout.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.